ZABAWA SYLWESTROWA 2018/19

20 lis ‘18
21 lis ‘18
  1. Home
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. ZABAWA SYLWESTROWA 2018/19
2 listopada 2018

Zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy. Rozpoczynamy przedsprzedaż biletów na ZŁOTY BAL SYLWESTROWY w Dąbrówce.

Zabawa odbędzie się na Sali Diamentowej, która w ten wyjątkowy wieczór przyozdobiona będzie złotem.
Zaczynamy o godzinie 19:00 i bawimy się do godziny 5:00

Zapewniamy:

  • doskonałą zabawę
  • zespół na żywo: zagra dla Państwa "This Cover Band"
  • open bar na wybrane alkohole
  • wyśmienite menu
  • bufet słodkości
  • toast winem musującym o północy
  • pokaz pirotechniczny na powitanie Nowego Roku

MENU SYLWESTER 2018/2019

Przystawka:

carpaccio z marynowanego żółtego buraka z pestkami słonecznika z serem i rukolą

Zupa:

bulion podany warzywami i pierożkami z perliczki z gałką muszkatołową  

Danie główne mięsne:

roladki z kaczki żurawiną z plastrem polędwiczki wieprzowej sous vide podane z knedlami i kapustą czerwoną duszoną na winie i sosem szałwiowym

Deser w bufecie:

różnorodne ciasta
kremy, musy, carpaccio z ananasa z nasionami granatu i miodem, owoce w czekoladzie
kawa/selekcja herbat czarnych i smakowych

Zimna płyta w bufecie:

półmisek mięs pieczonych i szynek
domowy pasztet pieczony z dipem jarzębinowym
deski serów i rolady serowe
mix przekąsek z ciasta francuskiego
roladki naleśnikowe w kilku smakach
przekąski z łososia
galarety drobiowe i wieprzowe
rulony z szynki z puchem chrzanowym
jajka z pastami smakowymi
koreczki wytrawne
gravlax z łososia marynowany w koprze i soli morskiej
owoce morza, koktajl z krewetek
tatar wołowy z dodatkami
wędzony kurczak z musem bazyliowym
tortilla różne rodzaje
śledź marynowany pod pierzynką śmietanową
śledzie zielone opiekane w salsie meksykańskiej
quiche z kurczakiem, boczkiem i kurkami
sałatka makaronowa
sałatka z dynią i serem camembert

Gorący posiłek w bufecie: 

szpinakowe penne rigatte z suszonym pomidorem i prażonym słonecznikiem 
boczek pieczony serwowany na ziemniakach iragout grzybowym
filet z dorsza w sosie koperkowym na warzywnym risotto

Kolacja w bufecie:

gulasz z dziczyzny w sosie z czerwonym winem, jałowcem i prawdziwkami
zupa cebulowa w aromacie tymianku

Alkohole i napoje: 

Wódka Wyborowa, piwo Żywiec, wino b/cz, Porsecco, wybrane whisky, wino musujące na toast, soki owocowe i woda niegazowana z miętą i cytryną

Rezerwacje pod numerem telefonu: 
32 476 27 04
lub 533 876 242

na email:
restauracja@kompleksdabrowka.pl
lub osobiście w recepcji Hotelu Dąbrówka

Koszt to jedyne 630 zł od pary.
Cena promocyjna obowiązuje w okresie przedsprzedaży to jest do 15 listopada.
Później (po 15 listopada) obowiązuje cena regularna: 680 zł/pary

 

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij